Közeledik a szerelmesek ünnepe. A Valentin-nap egy különleges nap, hogy megünnepeljük azt a szeretetet, amelyet egész évben tapasztalunk. Hogyan lehet másképp tudatni a szeretett emberrel a gyengéd és meleg vallomásokat? Bár a szívünk nem tud beszélni, a következő szerelmes idézetek helyette fogják közölni a mondanivalót.

Köszönöm a szeretetedet, a mosolyodat, ami az egész napos energiám.

Köszönöm a csókokat, amelyektől testem minden sejtje remeg.

Köszönök minden ölelést, amik megnyugvást adnak, hogy együtt bármit túlélünk a földi világban.

A kapcsolatunknak léteznie kellett. Ez valami, amit a csillagokba írtak és a sorsunk felé irányítottak.

Szeretlek, mert tudom, hogy bármi is történjen, mindig szeretni fogsz. Az emberek tengerében a szemem mindig téged fog keresni.

 

Bárcsak utazhatnék az időben. Hamarabb megtaláltalak volna, és régebbtől szerettelek volna.

Tudtam, hogy te vagy az igazi, amikor reggel nem akartam, hogy elmenj.

Több vagy nekem mint gondolod, bár ezt érzed, és tudod. Lángoló szívem mely érted dobog, szeret Téged és örökké szeretni fog.

Nem ismerek szebb éjszakát, mint elaludni a karjaidban. Nem ismerek szebb reggelt, mint amikor a nap után a legszebb és legjobb ember mellett ébredek. A szívem azt suttogja nekem, hogy úgy érzi, a szíved egyedi, és hogy egy életen át szeretni akarja.

Amikor először megérintettél, tudtam, hogy azért születtem, hogy a tiéd legyek.

 Régebben egy csomó hang voltam vonalvezetés nélkül. Aztán jöttél te, kibogoztad és a kotta soraira helyezted őket, hogy a legédesebb hangot produkálják. Te vagy az a zeneszerző, aki szívem dalát komponálta, és ami most csak neked szól.

A szerelmet nem akkor ismerjük meg, amikor megtaláljuk a tökéletes embert, de abban a pillanatban, amikor elkezdjük tökéletesnek látni. Olyan sok jó tulajdonságod van, hogy még a néhány negatívat is elfedik. Te vagy az, akire vártam. Amikor este lefekszem, nem magamért imádkozom, hanem azért, hogy a szerelmünk soha ne hunyjon ki.

Valahányszor meglátlak, újra szerelmes leszek.

Szerelmes idézetek és a Maca

Tökéletes kombináció ha sikert akarsz elérni Valentin-napon is.

És ha felszeretnéd tüzelni a hangulatot, akkor érdemes kipróbálni a Maca étrend-kiegészítőnket, aminek jótékony hatása közé tartozik a libidó és a szexuális vágy növelése.

Bővebb információt kaphatsz a termékleírásban.

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cart